Sommar,sommar, sommar....

De senaste dagarna har vi haft riktig högsommarvärme i Göteborg, och jag har passat på att vara utomhus så mycket som möjligt. Lugna, stillsamma dagar där jag har varit otroligt tacksam att jag har så vacker natur nära min bostad.
 
 
 
 
 
Först stannade jag på den fantastiska inrättningen biblioteket där jag bara skulle snabbt låna två nya böcker till dottern, men blev kvar i nästan två timmar ;) Så mycket härliga böcker att bläddra i. Lånade med mig ett par stycken, köpte en god sallad och några jordgubbar och parkerade mig här på klipporna och läste i flera timmar. Njöt av värmen, trots molnen, och tittade på båtarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På hemvägen tog jag en promenad. Älskar att gå på en sådan här spång genom våtmarker. Det påminner mig om min barndom då jag ofta var ute och gick i skogen med min farmor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är lite dålig kvalitet då de är fotograferade med min mobil. Men här är några platser där jag har tillbringar de senaste dagarna. Sverige är fantastiskt och jag är så glad att jag har så många vackra platser att välja på i min närhet.
 
 
En semester i enkelhetens tecken, men minst lika skön som en utlandssemester ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0