Äntligen....

Jag blir så glad, och rörd när jag ser hur många av er som fortsätter att titta in här varje dag trots att jag inte skrivit något på länge. Jag tog semester från allt och tappade all lust och inspiration till att skriva här.

Nu börjar en riktig favoritårstid för min del. En tid då jag både får mer energi, mer lust och samtidigt gärna myser hemma själv i lugn och ro.

Helgen som gick var en perfekt blandning av allt jag gillar. En lugn fredag kväll själv hemma med katterna. Vaknade tidigt på lördag morgon till ett riktigt häftigt åskväder. Jag gillar vädrets makter och fascineras av den kraft som finns i ett riktigt åskväder. På em hade det lugnat sig och dottern och jag åkte på ekologisk matmarknad, åt mat, pratade mat, ekologi och miljö. Kvällen avslutades med ett biobesök. Har ni inte sett Disney Pixars nya film Insidan ut kan jag verkligen rekommendera den.

Söndag var jag först på familjedag i stallet, myste med hästarna och var social i största allmänhet, men eftermiddagen tillbringade jag ensam i skogen i underbart höstväder.

Allt som allt en helg med allt jag gillar. Kvalitetssamvaro med dottern, många djur, mat, natur, ensamhet. En komplett helg på många sätt.

Men som för alla människor har jag bra och mindre bra dagar. Idag är en mindre bra dag och då försöker jag stanna kvar i känslan som helgen gav mig samtidigt som jag tillåter mig att stanna upp i den känslan som kommit upp idag som rör min framtid, analysera vad den handlar om och se vad jag kan görà annorlunda framåt

bloglovin
RSS 2.0