Äntligen....

Jag blir så glad, och rörd när jag ser hur många av er som fortsätter att titta in här varje dag trots att jag inte skrivit något på länge. Jag tog semester från allt och tappade all lust och inspiration till att skriva här.

Nu börjar en riktig favoritårstid för min del. En tid då jag både får mer energi, mer lust och samtidigt gärna myser hemma själv i lugn och ro.

Helgen som gick var en perfekt blandning av allt jag gillar. En lugn fredag kväll själv hemma med katterna. Vaknade tidigt på lördag morgon till ett riktigt häftigt åskväder. Jag gillar vädrets makter och fascineras av den kraft som finns i ett riktigt åskväder. På em hade det lugnat sig och dottern och jag åkte på ekologisk matmarknad, åt mat, pratade mat, ekologi och miljö. Kvällen avslutades med ett biobesök. Har ni inte sett Disney Pixars nya film Insidan ut kan jag verkligen rekommendera den.

Söndag var jag först på familjedag i stallet, myste med hästarna och var social i största allmänhet, men eftermiddagen tillbringade jag ensam i skogen i underbart höstväder.

Allt som allt en helg med allt jag gillar. Kvalitetssamvaro med dottern, många djur, mat, natur, ensamhet. En komplett helg på många sätt.

Men som för alla människor har jag bra och mindre bra dagar. Idag är en mindre bra dag och då försöker jag stanna kvar i känslan som helgen gav mig samtidigt som jag tillåter mig att stanna upp i den känslan som kommit upp idag som rör min framtid, analysera vad den handlar om och se vad jag kan görà annorlunda framåt

Kommentarer
Postat av: Inger

Trevligt att du är tillbaka bloggen. Du är efterlängtad.

Svar: Tack Inger! Jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka nu :)
None None

2015-09-08 @ 08:48:16
Postat av: Tina

Åh, så roligt att du är tillbaka! Jag är en av dem som envist kikat in nästan dagligen för att se om du är tillbaka i 'Blogland'.
Låter som en underbar helg. Även för mig är Hösten den stora favoriten av årstider:-)!
Hoppas allt löser sig snart med det som nu bekymrar dig!


Svar: Tack Tina! Ja visst är hösten härlig! Mina jobbarkompisar envisas med att kalla det brittsommar, men jag säger som det är: höst! För hösten är så mysig, men så kastar jag mig över alla mina sparade Amelia Höst och Fixa höst redan i augusti.När det gäller det som bekymrar mig just nu tror jag att det kommer vara med mig ett tag, men det finns bättre och sämre dagar
None None

2015-09-08 @ 09:31:03
URL: http://komma-hem.blogspot.se
Postat av: Anonym

Välkommen tillbaka! Du är efterlängtad :)
Ja, så är det verkliga livet. Det finns bra och dåliga dagar. Egentligen är det väl tur att det är så, för hur skall vi förstå och uppskatta det underbara om vi aldrig upplever motsatsen?!
En stor kram till dej! <3

Svar: Tack! Ja, som psykolog håller jag fullständigt med dig. Vi behöver kontraster för att kunna helt förstå att uppskatta det som är bra.
None None

2015-09-08 @ 10:00:35
Postat av: Anonym

Vad roligt att du är tillbaka, du har varit saknad :-)

Svar: Tack!
None None

2015-09-08 @ 16:31:42
Postat av: Anonym

Så kul att du är tillbaka, jag har saknat dig! Jag gillar också hösten. Härligt att kunna vara kvar i en gammal bra känsla när sämre dagar kommer.
Kram

2015-09-08 @ 20:53:22
Postat av: Veronica

Åh va kul att du är tebax! Jag har kikat in en hel del ggr.. Gillar verkligen din blogg! Det låter som en supermysig helg. Jag säger oxå att det är höst nu o idag har vi haft en väldigt fin höstdag här i Skåne 😀
Hoppas du finner svar på det som tynger dig!

2015-09-09 @ 19:23:34
Postat av: Anki

Åh, kul! Förväntade mig semesterinlägget blev glatt överraskad. Kram

2015-09-19 @ 20:20:43
URL: http://www.enklalivet.nu
Postat av: Elisabet

Har också saknat dig, men ibland måste man få ta en paus. Själv är jag också inne i en period med mycket tankar och reflektion och då är naturen en underbar plats att vara i - tar lite paus från arbetet på morgonen alt på lunchen och tar en promenad i naturen..... Och allt har sin tid och allt tar tid.... hur äter man en elefant? jo man tar en tugga i taget.

2015-09-22 @ 13:35:03
Postat av: Birgit Ståhl

Hejsan!
Jag har följt dej i flera år o undrar .
var har du tagit vägen?
Vad har hänt?

Svar: Hej Birgit!Tack för att du läst min blogg. Jag blir så glad, och rörd, över att mina ord berör andra människor någon annanstans. Vad som hänt är nog att det blev för mycket ,ed olika saker runt omkring så jag tappade energi, lust och inspiration för bloggen. Jag väntar på att den ska komma tillbaka men just nu vet jag inte om den gör det
None None

2016-03-02 @ 20:22:59
Postat av: Birgit Ståhl

Tack för att du gav dej tid att svara.Jag hoppas att livet blir snällare mot dej o att du så småningom kommer tillbaka.
Kram

2016-03-03 @ 11:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0