Nedkopplad

De senaste dagarna har jag levt helt nedkopplad. Det har inte varit ett medvetet beslut utan mest blivit så. Bara tanken på att ta fram datorn och slå på den har väckt olust i kroppen, så den har fått stå instängd i garderoben i flera dagar.
 
 
Jag vet att om jag väl sätter igång datorn så går det ofta flera timmar på att läsa olika bloggar jag tycker är intressanta, Facebook (även om jag är helt ointresserad av vad mina vänner har för sig, så följer jag ett antal intressanta grupper som tex frivillig enkelhet, trädgårdsvänner, vi som har höns, självhushållning mfl), hitta intressanta länkar med artiklar som jag klickar mig vidare till.
 
 
Och jag har inte haft någon lust till att spendera så mycket tid vid datorn. Jag har velat göra andra saker istället. Vara ute i trädgården och vårpyssla, istället för att läsa om andra som gör det. Vara iväg på olika aktiviteter som yoga, vattengympa och ridning. Läsa böcker istället för artiklar på nätet.
 
 
Men nu blev suget för starkt så jag tar en kort stund och uppdaterar mig. För att sedan bädda ner mig i sängen en stund till och läser i min senaste bok. Katterna och jag har lastat in oss i bilen och förflyttat oss 30 mil bort till huset på landet i Skåne. Här duggregnar det idag så det bli elda i kaminen, äta sopppa och läsa bok idag. Kanske också måla en vägg eller två.
 
 
Hur tillbringar du en lördag så här efter vårdagjämningen och vi har vår, oavsett vad vädret säger just idag? :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grävt i landet,fikat hemma med en kompis, sågat lite ska bygga ett lock till en odlingslåda.

2015-03-21 @ 16:05:15
Postat av: Ensamman mamman

Låter jättehärligt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0