Semester

Idag börjar jag min semester. Sex veckor av bara ledigt. Jag har inga planer alls, utan tänkte ta veckorna och dagarna som de kommer. Just nu känns det lite trist att det är så kallt, regnigt och osomrigt, men vädret kan man ju inte påverka, hur mycket man än skulle vilja.
 
 
Och att bara gnälla och ondgöra sig över vädret gör ju ingen skillnad. Mer än att jag blir på dåligt humör. Så jag jar bestämt att vädret inte ska få styra min semester eller mitt humör. Blir det kallt och regnigt kan jag ju glädja mig åt att åka på utflykter, gå på museum och inte minst läsa massor av böcker.
 
 
Och sola och bada är ju skönt, men numera har jag inte riktigt samma lust till det längre. Jag är gärna utomhus och kan ligga på stranden några timmar.
 
 
Men att bara sitta i en solstol eller lägga sig i en hängmatta och titta ut över horisonten, eller det böljande landskapet om jag är i Skåne, och låta tankarna vandra fritt är väldigt avkopplande. Och jag tänker ha en avkopplande semester :)
 
 

Kommentarer
Postat av: nillashalsaharmoni

Nej vädret kan vi inte påverka...men tankarna kring det som du så väl vet! Så ha det nu så gott och njut i ditt hus och dess omgivningar. Det finns så mycket att göra oavsett väder!
Kram, Gunilla

2015-06-18 @ 17:53:04
URL: http://www.nillahalsaharmoni.se
Postat av: Mikaela Bjerring

Här i Sverige så kan man inte styra sitt liv efter vädret, det är alldeles för deprimerande. Det finns mycket roligt man kan göra för att lysa upp tillvaron även om solen inte skiner. 6 veckor semester låter underbart!

2015-06-20 @ 14:12:24
URL: http://passionforlivet.com
Postat av: Liie

Helt rätt inställning där, hoppas du har en riktigt bra semester :)

2015-07-11 @ 16:56:03
URL: http://liielarsson.se
Postat av: Veronica

Hoppas att du har haft en jätteskön sommar med många lata dagar 😊 ditt hus ser verkligen mysigt ut!

2015-08-10 @ 19:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0