Tappat räkningen

Nu har jag varit ledig så många dagar så jag har tappat koll på vad det är för veckodag. I morse när jag gick upp fick jag tänka till ordentligt, och räkna efter, för att se vad det var för dag idag. Då har jag landat i den där härliga ledighetslunken som kräver några lediga dagar i sträck för att infinna sig på riktigt.
 
 
Julen tillbringade jag hemma i lägenheten, men direkt när juldagarna var slut tog vi bilen ner till vårt hus i Skåne och här var det snö och gnistrande kallt när vi kom hit. Men nu viner vindarna utanför knuten så det tjuter i hela huset och jag bestämde mig för att ha en pyjamasdag idag. Fixa lite i huset, sätta upp lite krokar men framför allt bara vara ledig.
 
 
En annan sak som jag har tappat räkningen på var när jag skrev mitt senaste blogginlägg. Det var länge sedan. Och jag har inte saknat bloggandet alls, förrän idag. Jag har funderat på lite olika vinklar på blogginlägg - men sedan inte orkat bry mig för att lägga upp något. Kameran fick följa med ner till Skåne och jag har laddat batteriet - men jag har inte orkat ta en endaste bild (vilket jag ångrade lite sen när all snö smälte bort då det hade varit fint med några vinterfoton).
 
 
Jag vet inte om jag är färdig med bloggandet. Har jag något mer att förmedla? Vad vill jag egentligen funderar jag på? Vad vill ni läsa om? Vad inspirerar er? Jag bli oerhört glad när jag ser att ni är ca 200 personer som loggar in här varje dag, tom när jag inte har skrivit något på flera veckor. Men läsarantalet har inte ökat något alls fast jag nu har bloggat i flera år.
 
 
Något jag har känt av rätt så mycket sista tiden är informationsstress. Jag har skrivit om det tidigare, och jag försöker värja mig men det är svårt att låta bli. Det finns ett antal bloggar jag följer som inspirerar mig som jag vill kolla. Jag har tagit bort en hel del från min lista, men har också hittat nya. Jag har också hittat flera intressanta grupper på Facebook som jag vill följa och bli inspirerad av i min strävan efter ett enklare liv, ett miljövänligare liv, ett liv med mindre plast, ett liv med en större mening, ett liv med mer pengar och mer tid.
 
 
Men periodvis känner jag att det blir för mycket och jag mår bättre om jag håller mig borta från datorn. Så jag funderar på vad som ska hända med denna bloggen under 2015. Om ni vill fortsätta läsa här - vad vill ni isåfall läsa om?
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej,
Jag har aldrig kommenterat för jag är lite för lat helt enkelt. Jag har saknat din blogg för du skriver om intressanta saker och vinklingar på livet utan att vara för puritansk. Jag hoppas att du finner inspirationen att fortsätta.
Cissi

Svar: Hej Cissi! Vad roligt att du kommenterat nu :) Det uppskattar jag och jag blir så glad över att få synpunkter på det jag skriver, och jag blir också väldigt glad när du skriver att jag inspirerar utan att det blir för pekpinneaktigt. Det är så jag vill att det ska vara :)
None None

2015-01-02 @ 22:42:46
Postat av: camilla

Hej!
Jag gillar att läsa dina inlägg om hur du förenklar/lever i vardagen.

2015-01-02 @ 23:38:23
Postat av: PiaFia

Hej! Jag saknar att du skriver! Men jag förstår att det både tar tid och energi att skriva. Ibland kan ju en pause göra susen. Hoppas att du har det fint i Skåne land! Med vänlig hälsning, Pia

Svar: Hej Pia! Ja Skåneland är fantastiskt. Jag har det alltid skönt när jag är där, och redan innan jag åker hem börjar jag fundera på när jag kan åka dit nästa gång :)
None None

2015-01-03 @ 15:36:53
Postat av: Anna/notonmusic

Tycker också att du har en jättetrevlig blogg. Jag har inte bloggat regelbundet så länge men jag förstår att det med tiden kan bli svårt att hitta motivation. Det märks inte om du känner dig omotiverad, så jag hoppas att du finner fortsatt motivation för bloggandet. Kram och Gott Nytt År :-)

Svar: Kram till dig också Anna. Ja, motivationen går i vågor. Vissa dagar sprudlar den och jag kan skriva sju inlägg samma dag, och ibland går det ett par veckor utan att den infinner sig en enda gång. Som allt annat i livet går det upp och ner
None None

2015-01-03 @ 17:51:29
URL: http://www.notonmusic.com
Postat av: Inger

Hej, Jag har också saknat din blogg. Den är verkligen läsvärd och tänkvärd på alla sätt. Gillar när du skriver om dina katter, vardagsliv, huset i Skåne, ja det mesta i livet. Din blogg är en av de få jag läser med stort intresse. Förstår att det tar tid att skriva men jag är kanske egoistisk som gärna vill att du fortsätter att blogga. Skall skärpa mig när det gäller kommentarer då jag varit dålig på det. Ha det bra.

Svar: Tack Inger! Jag blir så rörd när jag läser att ni har saknat mina inlägg, och så roligt att ni uppskattar det jag skriver. Ibland tappar jag gnistan och inspirationen bara, men hoppas att det kommer igen
None None

2015-01-03 @ 18:00:04
Postat av: Hanna

Din blogg inspirerar till ett enklare o långsammare liv. Den är en motvikt till den vanliga karusellen som det är så lätt att dras med i. Förstår om bloggandet tar tid o kraft.
Hanna

Svar: Ja, det är lätt att dras med i allt, vilket jag också gör ibland, men mitt mål är att dra ner på kostnader, jobba mindre, leva enklare och fylla mitt liv med andra saker
None None

2015-01-03 @ 22:43:23
Postat av: Louise i Skåne

Jag har saknat din blogg mycket. Det är blandningen av olika teman jag tycker om. Tyngdpunkten på simple living och att det sedan kan vara alltifrån vegetariska recept till Feng Shui och olika utflyktsmål. Hoppas du fortsätter blogga!

Svar: Tack Louise. Vad glad jag blir :) Jag ska fortsätta skriva om lite allt möjligt :)
None None

2015-01-04 @ 10:57:36
Postat av: Emma

Hej!
Älskar din blogg! Hoppas du vill fortsätta!
Är så spännande att följa din sträva efter ett mer harmoniskt och enklare liv!
Läser gärna om utrensning, ekonomi o sparande, flytt t Skåne (?), dina djur, naturen osv
Din blogg o Wangborgshem är de jag följer mest!
kram Emma

Svar: Tack Emma! Irene är en av mina inspirationskällor också, och har varit i flera år, så jag är jätteglad att du nämner våra bloggar tillsammans :)
None None

2015-01-06 @ 08:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0