Livet på landet?

Den här artikeln tycker jag är intressant för att ge ett annat perspektiv på det enkla livet på landet. Den något romantiska drömmen som många storstadsbor när kan få sig en rejäl törn när den ställs mot verkligheten.
 
 
http://www.sydsvenskan.se/hemma/livet-pa-landet-ar-en-idyll---ocksa/
 
 
Fransesco Albi har grävt runt hela...

Kommentarer
Postat av: Tina

Ha,ha...skenet kan verkligen bedra när man köper hus, inte minst när det är från 1800-talet och beläget mitt på landsbygden :-)!!
Skönt att det slutade så bra för dem iaf!!

2015-02-02 @ 13:27:59
URL: http://komma-hem.blogspot.com
Postat av: Camilla- AktivaDagar

Intressant... Man kan ju även bli rätt "lurad" när man läser diverse tidningar där husrenoveringar går så lätt och smidigt och alla är så glada och lyckliga fast man diskar i ett badkar på gården i tre år och har fyra små barn som "någon" ska ta hand om medan "någon annan" bygger. Ok lite överdrivet men ändå. Undrar hur många relationer som kraschat medan man bygger eller renoverar "dröm-hemmet"...

Svar: Ja jag tänker ofta på det också. Såg på Drömhuset på SVT igår kväll. Ett par som renoverat fem hus på elva år, fått tre barn och jobbat samtidigt, men relationen kraschade till slut. I inredningstidningar har de ofta väldigt fina hem som tagit typ elva år av ständigt renoverande innan de blivit så fina som de visar i tidningen. Jag undrar också hur relationen överlever att leva i kaos så länge. Nej, då är det bättre att antingen inte göra mycket alls, eller göra en stor renovering direkt och inte behöva bo mitt i allt.
None None

2015-02-03 @ 12:41:53
URL: http://aktivadagar.com
Postat av: Irene

Gillade den lilla matplatsen o. kaminen i vardagsrummet.... fick visst lite stuglängtan nu, hehe..:-)

Svar: Ja det är en speciell känsla i en stuga, som inte riktigt går att få på samma sätt i en lägenhet tycker jag. Själv vill jag gärna ha en vedspis i köket. Det är känsla för mig. Men kaminen i vardagsrummet är bra den också :)
None None

2015-02-04 @ 14:33:20
URL: http://wangborgshem.se
Postat av: Anna/notonmusic

Oj, vi renoverade två hus från grunden, fick fyra barn på sju år, jobbade heltid och nu sitter vi här och stirrar på varandra med alla fyra utflugna och undrar vad som hände. Tur att vi har kvar husen att renovera på :-) För dom är INTE klara än som tur är!

Svar: Haha, ja ibland är det bra att ha något att syssla med som förenar en och att renovera hus kan vara ett bra gemensamhetsprojekt
None None

2015-02-05 @ 23:21:36
URL: http://www.notonmusic.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0