Översvämning

Usch nu känner jag mig som en dålig bloggerska, och återigen kommer tankarna upp om jag ska sluta blogga. Jag har 1001 ideér om inlägg i huvudet och sen ids jag inte skriva något. Många gånger ids jag inte ens slå på datorn.
 
 
Och vet ni vad - jag har kommit på att de kvällarna när jag låter datorn ligga i sitt fodral hela kvällen är väldigt sköna kvällar. Jag använder datorn i mitt jobb väldigt mycket. Och det är så skönt att låta bli när jag är ledig. Precis som jag ofta numer tycker det är skönt att stänga av radion i bilen, eller TV:n som står på i bakgrunden hemma. Jag tycker ljuden tränger sig på. Stressar mig. Det är så skönt att njuta av tystnaden. En stund iallfall, sen vill jag känna att det finns människor omkring mig så jag inte är helt ensam i universum :)
 
 
Den senaste tiden har det också varit galet mycket saker. Förra helgen kändes så låååååång, bara för att jag gjorde så otroligt många olika saker. För mycket nästan. När det var söndag trodde jag att det var måndag :)
 
 
På fredagen åkte vi ner till huset i Skåne efter skola och jobb. Det tog fyra timmar att köra ner och då var det kväll. Middag och slappa i soffan en stund. Sova. Vaknade tidigt och gick ut i trädgården och grävde en stund. Sedan vaknade dottern och skulle göra sig klar innan vi skulle åka vidare till Malmö för att gå på Vintagemässan. Den sista de anordnade. Medan hon fixade med det gick jag en lång promenad i den vackra naturen runt vårt hus och kände i hela min kropp att jag inte vill åka därifrån. Inte så snart. Men vi skulle på mässan och sen var det dags att åka hela vägen hem igen, för tidigt, tidigt på söndag morgon skulle dottern till flygplatsen. Denna veckan är hon och tävlar i naturvetenskap (kemi, fysik och biologi) mot andra jämnåriga från 25 EU-länder.
 
 

När jag släppt av henne, typ kl fem på morgonen blev det någon timmes mer sömn. Sedan var det dags för Yoga Games i Göteborg. Ytterligare en mässa och lite yoga, och klockan var fortfarande bara mitt på dagen, så eftermiddagen hade jag ett affärsmöte med en kollega innan jag mycket trött hamnade i soffan.
 
 
Och på detta sätt har även denna vecka rullat på, så idag när det är Valborg känner jag inte alls för att sätta mig i bilen och köra ner till Skåne igen, vilket var planen. Den här helgen ska jag tillbringa hemma. Göra varm soppa, tända ljus och läsa och lyssna på regnet som smattrar utanför. Inte stressa iväg till något. Inte planera något. Inte bry mig om allt firande runt omkring. Utan bara vara. Sådär som vi behöver stanna upp ibland och bara tillåta oss att göra. Jag ska inte tänka på att trädgården i huset där nere i söder skulle behöva klippas och att rabatter skulle behöva rensas, lägenhet behöva städas och tvätt behöva fixas.
 
 
Nej detta ska bli en helg där jag inte gör någonting!
 
 
Glad Valborg på er alla :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Så klokt man måste kunna ändra sig inte lida av Skåne genomförandefobi . Skåne huset finns kvar våren är kvar, lite lika med blogg blogga när du vill önskar och bara känner för det . Vi läsare är som skånehuset vi finns kvar

2015-04-30 @ 15:29:04
Postat av: Tina

Jag hoppas att din blogg blir kvar, men naturligtvis måste du göra det som känns rätt för dig. Ett alternativ är ju som Helena ovan skriver att blogga endast när du önskar, har tid och verkligen känner för det. Dina läsare kommer att finnas kvar ändå:-)!

2015-04-30 @ 18:55:42
URL: http://komma-hem.blogspot.se
Postat av: RebeccaGaL

Hello
I want to meet a good men
My site is:
https://rebeccalifes.wixsite.com/rebeccalife

Come to me


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0