En gratisdag

Jag älskar gratis! Jag gillar att hitta roliga saker att göra som är gratis. En sak som jag länge stört mig på är att det kostar så mycket i inträde på mässor, som i sig är till för att producenter ska visa upp sig och sina produkter till konsumenter, som ska köpa deras saker. Jag gillar inte att behöva betala för att sedan ses som en kund. Men jag gillar bokmässan. Många intressanta föreläsningar om både det ena och det andra.
 
 
 
Dottern hade fått en entrebiljett från skolan och igår kväll såg jag en tjej som skänkte bort en biljett då hon inte kunde gå. Den fick jag. Så idag har vi båda två varit på mässan (sparade 240 kr i entrekostnader). Kollat på böcker, som jag var väldigt sugen på, men inte köpt någon.
 
 
Vi har mest varit på köks- och trädgårdsavdelningen. Intressanta föreläsningar har avlöst varandra på de båda scenerna. Jag har lyssnat på hur man skapar en trädgård som fåglarna gillar, hur man pyntar i trädgården pratade Minna Mercke-Schmidt om och visade fina kransar hon gjort av bla rödlök, raw food med Erika Palmcrantz, smakat på ostron för första gången (och tog hem de fina ostronskalen som blir perfekta som dekoration någonstans, ekologisk choklad, äpplejuice från råsaftcentrifug.
 
 
Vi har haft en jättehärlig eftermiddag. Helt gratis. Helt i min smak :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0