Tjuvstart

November i år är den gråaste någonsin enligt SMHI. De pratar om totalt 1-3 timmars sol under de första två veckorna i södra och mellersta Sverige, och dagarna är verkligen gråa.
 
 
Men trots värmen och gråvädret börjar jag få julkänslor. Om två veckor är det advent och då går jag alltid all-in med allt julpynt så jag kan njuta hela december. För mig är julen hela tiden från advent och fram till julafton. Sen vid nyår tar jag bort pyntet och börjar på ett nytt år. Men nu är det dags att ladda upp för årets mysigaste månad enligt mig.
 
 
Jag har tjuvstartat lite med att låna jultidningar från biblioteket och frossar i fin inredning och jultips. Jag har en slinga i vardagsrummet och tänder ljus både på morgonen och på kvällen.
 
 
 
 
 
Men det som hitills ger mig mest julkänsla är amaryllisen jag fick när jag fyllde år förra veckan. I värmen har den slagit ut och blommar så fint nu.
 
 
 
Mörkret gör det svårt att fota också :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna/notonmusic

Jag tycker att den här hösten har varit suuuupergrå och tung! I alla fall senare delen av hösten. Amaryllisar kan definitivt uppväga avsaknad sol!

2014-11-17 @ 07:53:47
URL: http://www.notonmusic.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0