SOL!!!

Jag ser sol! Idag vaknade jag upp och såg solen. Efter en riktigt, riktigt grå november blev jag ännu gladare över att äntligen se solen. Solen ger energi på så många sätt.
 
 
 
Utsikten från min altandörr så här på morgonen :)
 
 
Solen ger mig energi. Jag blir gladare, piggare, mer aktiv och sugen på att göra saker. När det är mörkt och grått får jag mer lust att kura ihop mig i soffan, ta det lugnt och vara inaktiv.
 
 
Jag vill även ta till vara på solens energi på fler sätt och är så sugen på solenergi. Jag vill sätta solpaneler på hela södersidans tak på mitt hus och göra egen el. Jag tittar också på nya utelampor som använder solceller, istället för el. Nästa vecka har jag dock bokat en elektriker för att sätta upp en lyktsolpe för att lysa upp trädgården bättre. Där har jag valt en "Narniastolpe"
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AktivaDagar

Härlig se solen igen... Och solenergi känns bra! Skulle vilja ha det på huset men har börjat i liten skala med husvagnen...

2014-11-22 @ 11:12:48
URL: http://aktivadagar.com
Postat av: Helena

Solsken även här idag, så härligt!!
Snygga lyktstolpar!
Helena.

2014-11-22 @ 12:02:17
URL: http://hesan-hesan.blogspot.com
Postat av: PiaFia

Javisst är det härligt med sol :) Här tittade den fram en liten stund idag också! Fint med en Narnialampa! Det kanske vore något att investera i? Kram

2014-11-24 @ 17:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0