Planera och strukturera

Att göra en plan kan vara ett första steg för att skapa mer struktur i sitt liv. Enligt mig kan man göra en plan för det mesta :) Kanske sitta ner och skriva ner en femårsplan utifrån svaren på gårdagens inlägg om vad du vill göra om du funderar på vad som får dig att må bra. Kanske göra en utvecklingsplan.
 
 
Att göra en plan över middagsmaten är också ett sätt att dels strukturera upp inköpen, strukturera upp ekonomin och matbudgeten och också skapa struktur kring själva köksarbetet. Med en plan över vad man tänker äta till middag har man dels alla nödvändiga ingredienser hemma, kan snabbt börja med matlagningen och lättare hjälpas åt i familjen (kanske kan en tonåring som är hemma tidigare påbörja matlagningen och förberedelserna :))
 
 
På en blogg jag läser www.ekenasliv.se där Annna med vackra bilder visar deras fina hem med många fiffiga ideér hittade jag denna bilden
 
 
Meny
 
Med en snygg griffeltavla på väggen, alternativt målat med griffeltavelfärg snyggt skriva ner veckans meny. Överskådligt och pedagogiskt. Det gillar jag.

Kommentarer
Postat av: Lottisen

Griffeltavlan var en snygg och bra idee, det måste jag skaffa!

2014-03-21 @ 16:01:31
URL: http://blandvinohastar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0