Sommarkänsla

 
På Facebook är jag med i en grupp som heter Upplev Skåne. Där hittade jag denna fantastiska bild som för mig är själva sinnebilden av sköna, lugna, lata dagar på landet. En hängmatta mellan träden, en lätt bris, lite lagom prat på radion, några flugor som surrar, katter som ligger och dåsar i solen. Så rullar dagarna på i sakta mak tills de börjar flyta ihop med varandra och jag får tänka efter om det är tisdag eller fredag idag.
 
 
Så tänker jag tillbringa min sommar i år. Kanske också med ett och annat besök till stranden och doppa tårna i havet. Några arbetsdagar kvar sedan börjar ett drygt sex veckor långt sommaruppehåll.
 
 
Där i hängmattan (nyinköpt på ICA :)) ska jag också fundera på vad jag vill framöver - vart vill jag bo? vad vill jag arbeta med? hur mycket vill jag arbeta? hur vill jag att mina dagar ska se ut? vilken livsstil vill jag ha? hur ska jag uppnå den? behövar jag göra förändringar och isåfall vilka?
 
 
Jag skapar min egen framtid genom att först låta tankarna få plats, vrida och vända på dem lite för att sedan skriva ner och visualisera det jag kommer fram till. Då blir det så enkelt att ta nästa steg dvs börja göra nya saker som leder mig i rätt riktning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0