Semester

I fredags hade jag min första semesterdag, och nu är jag ledig till mitten av augusti.
 
 
 
Men semesten inleddes knappast i hängmattan, utan det var full fart hela fredagen. Stortvätt och samtidig städning av hela lägenheten stod på programmet. Att städa är så otacksamt när man, som jag, har flera pälsdjur. Det är rent ca en halvtimme, om alla djuren ligger och sover vill säga, sen börjar det bli katthår och kattsand igen. Men när jag har tid, lust och energi är det rikigt roligt att städa - och den halvtimmen det är riktigt rent njuter jag för fullt :)
 
 
På tisdag har vi tillträde till vårt hus :) Huset som vi köpte i mars där tillträdesdagen kändes så oändligt långt borta. Nu är vi nästan där. I mitt huvud har jag inrett detta hus många, många gånger redan. I förra veckan började ju årets säsong av Sommar med Ernst på TV. Det är ett av få program jag verkligen vill se på sommaren. I huset kommer vi inte ha någon TV. Men jag vill ändå kunna se på film och annat så jag har tecknat en månads gratis prova-på-abonnemang på Netflix och TV 4 Play Premium.
 
 
Där hittade jag alla avsnitt av alla säsonger av Sommar med Ernst, så mellan packning och annat betar jag av flera avsnitt på datorn för att få inspiration för sommarinredning. Härligt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0