Kapselgarderob

Jag har flera gånger tidigare skrivit om Project 333 och om att skapa en kapselgarderob där ett fåtal plagg går att kombinera med varandra på en mängd olika sätt. På så sätt kan man lätt variera sin klädsel även med en garderob som bara innehåller ett fåtal plagg.
 
 
Jag håller just nu på att gå igenom min sommargarderob och tänkte se hur få plagg jag behöver under juli och augusti för att försöka minimera antalet plagg.
 
 
För att få inspiration och hjälp med att se olika sätt att bygga upp sin garderob är Pinterest fantastiskt. Jag hittar så mycket inspiration där bla denna som jag tycker är en snygg, klassisk och användbar vårgarderob. Jag hade kanske bytt ut några saker tex den blommiga kjolen mot en klänning till, och skor med lägre klack, men i stora drag gillar jag denna kapsel.
 
 
I denna kapsel är 22 saker. lägg till 11 saker till och du har allt för Project 333, dvs 33 olika saker att klä sig i för tre månader. Med 11 saker till kan man lägga till några toppar till, kanske en annan jacka, ett par sneakers och få ihop flera olika outfits. Här är 22, med 11 saker till kan det lätt bli över 30 och att använda samma outfit en gång i månaden innebär ändå stor variation :)
 
 
Spring Capsule Wardrobe 2014:  It all works for me except that yellow sweater - I hate yellow. Green, teal or turquoise would be the replacement.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0