Det enkla.....

......är oftast det vackraste!
 
 
Åh vad jag älskar den här tiden på året då man snabbt, enkelt och gratis kan fylla hemmet med vackra blommor. Jag gillar att plocka enkla och yviga buketter av ängsblommor.
 
 
 
Lupiner och hundkex växer i dikesrenen överallt. Jag plockar gärna stora fång och sätter i rustika krukor som denna från Höganäs.
 
 
Idag har vi varit på födelsedagsfirande, och det är alltid roligt att göra paketen lite vackrare och lite roligare. Jag är själv ganska dålig på det, men dottern är kreativ, pysslig och med mycket mer tålamod än jag. Av vanligt presentpapper fixar hon till dekorationer och sätter på paketen. Här blev det en fin rosett, på ett annat paket vek hon en groda och satte fast.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie S

Hej,
Du som gillar återbruk; har du sett de fina presentpåsarna från Bag-all? En toppenprodukt från en svensk tjej som nu bor i New York med sin familj. Om du är intresserad kan du läsa mera på blog.bag-all.com :)
Tack för en bra och inspirerande blogg.
/Marie

Svar: Tack för tipset Marie! Och vad lustigt att du skrev det just nu. Dottern påpekade det i söndags när vi slog in paket att vi såg Ernst göra påsar till sina julklappar och vi bestämde att vi ska leta stuvbitar på loppis i sommar och sy egna påsar. Ska skriva ett inlägg om det och då kan jag ju länka till den bloggen också :)
None None

2014-06-09 @ 22:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0