Myskväll

Jag tycker det är mysigt att snön äntligen har kommit och vi har fått lite vinter, även om det inte är så stora snömängder här i Göteborg. Men kalla vindar har vi minsann :))
 
 
Så ikväll blir det myskväll med dottern. Vi ska göra vegetarisk lasagne, poppa popcorn, äta choklad (Blanxart med mandel), blanda lite dipp och äta morotsstavar, slänga oss i soffan och jag ska introducera dottern till en gammal favoritfilm - Grease.
 
 
 
Jag var 12 år när filmen hade premiär och det var den första filmen jag var och såg på bio själv. Jag älskar musiken, kläderna, historien, 50-talskänslan, John Travolta och jag ville gärna vara Olivia Newton-John som hon var i slutet av filmen, även om jag i nuläget inte gillar budskapet att det är först när hon blir en cool, sexig tjej som killen kan tänka sig att visa sig tillsammans med henne. Nostalgi :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Låter som en bra lördagskväll. Jag har precis köpt biljetter till dotterns skolas musikalversion av Grease som de kommer att göra i mars. Det ska bli väldigt spännande att se den.
Tackar åter för en mycket bra blogg!
Kram Agneta

Svar: Åh vad härligt att se. Dottern gillade Grease och gav den betyg 4
None None

2014-01-18 @ 20:27:26
URL: http://getasvind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0