Möblerat om....

På förmiddagen idag har jag varit ute i trädgården och möblerat om :) Japp, det är januari och långt kvar innan trädgården vaknar till liv, men jag fick en idé om hur jag vill ha det för att få mer plats för odling och kunde inte vänta till våren med att se hur det blev.
 
 
Så jag och katterna begav oss ut i vår lilla trädgård och började flytta runt hyllor och saker. Nu finns det plats för ett par pallkragar och helst skulle jag vilja ha ett litet växthus också. Nu är ju vår trädgård väldigt liten så jag har tittat på växthus man har mot väggen.
 
 
 
Ett sådant här skulle få plats men är inte så snyggt. Jag vill ju gärna att det ska vara snyggt också :)
 
 
 
Den här gillade dottern
 
 
Själv vill jag helst få tag på fina gamla förnster och bygga ett växthus liknande detta
 
 
 
Det här är oerhört vackert
 
 
 
 
Nu ska jag beställa frön som ska bli goda ätbara saker i sommar. Jag beställer ekologsika frön från Runåbergs fröer. Morötter ska det bli bla...och paprika, tomat, broccoli, grönkål, Åh vad mycket goda grönsaker det finns
 
 
 
 
Katterna tycker om att vara med ute, men är inte så förtjusta i snön. De går och lyfter sina baktassar och skakar av dem hela tiden, eller som Figaro här, sitter de och trycker mot husväggen där det inte finns någon snö.
 
 
 
 
 
 
I trädgården är det snö, men inte så mycket som jag skulle önska. Idag hade jag gärna åkt ut och åka längdskidor, men istället ska jag titta på tapeter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Queen of Kammebornia

Härligt med trädgårdsdrömmar!

2014-01-25 @ 17:12:03
URL: http://kammebornia.se
Postat av: Josefin

Kan tipsa om att plantera squash, vi hade det i en stor kruka på altanen och det blev flera stycken! Så roligt!

Svar: Ja squash och aubergine har vi tänkt också. Och brytbönor, Och jordgubbar. Och massor...om allt får plats. Men två pallkragar och ett antal krukor både högt och lågt sväljer ändå en hel del
None None

2014-01-25 @ 19:07:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0