Kan det vara rätt?

Sen den nya soffan kom i augusti har jag haft ögonen öppna efter ett nytt soffbord. Jag har haft en bild i huvudet på vad jag vill ha - ett mindre, men ändå rejält soffbord, helst i vitt eller i samma träfärg som skänken där vi har TV:n. När jag nu gick in på bloggen Ekenäsliv hittade jag en bild som stämmer ganska bra överens med den bilden jag hade i huvudet.
 
 
Jag vill helst ha lite rundare hörn för vassa hörn är varken bra enligt Fens Shui, eller enligt mina ben som har slagit i hörn tillräckligt många gånger. Hylla under bordet eller inte är också en fundering. Det är lättare att dammsuga och hålla rent under utan hyllan plus att en hylla lätt drar till sig massa saker som läggs där. Men bordet är bra nära vad jag vill ha. En låda i bordet är bra. Där kan fjärrkontrollerna ligga. Nära till hands men inte synliga :)
 
 
Nu är bara frågan om vilka mått bordet har, och vad det kostar? Det heter iallafall Planter och kommer från PBHome. Mått: B:100 cm D:100 cm H:48 cm 4.935 kr

Kommentarer
Postat av: Yve

Kanske ett runt bord istället om det inte måste finnas en låda. Hyllan under är praktisk på ett sätt men som du nämner opraktiskt vid städning + att det samlas allt möjligt där. Mitt nästa bord blir runt och utan hylla.
Englessons har bl.a fina soffbord tycker jag i ungefär samma prisklass som det du visar./ Yve

Svar: Ja jag tror att det ultimata bordet för mig inte har någon hylla vid golvet. Runt är en härlig form men svårare när man, som vi gör ibland, sitter två stycken och äter i soffan samtidigt som vi ser på film :))
None None

2014-01-19 @ 20:59:16
Postat av: Jeanette Sandelin

PRISET får mig att baxna. Max en hundring på loppis/2nd hand.

Svar: Jag önskar att jag kunde hitta ett bord i den formen jag vill ha på loppis, och gärna för 100 kr :) Måla i rätt färg kan man ju alltid göra själv, men jag har inte hittat något än
None None

2014-01-20 @ 07:38:13
URL: http://litenbruksort.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0