Hjälp att rensa

En amerikansk Simple Living blogg jag brukar läsa; slowyourhome.com har många bra tips på att leva ett enklare liv, och många bra tips på att rensa hemma.
 
 
2012 gjorde hon själv en utmaning. Att rensa bort 2012 saker under året, vilket i snitt blir 5,5 saker om dagen. Hennes utmaning gick fantastiskt bra och mot slutet av året hade hon rensat bort ca 5000 saker. 2013 la hon ut en liknande utmaning på sin blogg. 2013 bortrensade saker under året och bjöd in andra att också vara med i utmaningen. Så folk började rensa och röja hemma, fotografer det de rensade ut och delade med sig på hennes blogg.
 
 
Nu är det dags fö 2014 års utmaning. I samband med den har hon gjort en bra guide, på engelska, hur du månad för månad kan tackla olika delar av ditt hem. Jag tycker den kan vara en väldigt bra hjälp om man ska börja rensa, men även för den som har rensat mycket redan. Vi har alla våra "blinda fläckar" eller områden som vi tycker är lite svårare att ta tag i. För min del är de stora bitarna i år foton och alla kokböcker :)
 
 
Här kan du läsa mer om utmaningen och få stöd månad för månad http://www.slowyourhome.com/wp-content/uploads/2014/01/2014-in-2014-Guidebook-p1.pdf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0