Alternativ gåva

Vill du ge en gåva som verkligen gör skillnad kommer några exempel här:
 
 
 
 
Naturskyddsföreningen
 
Skippa rosorna idag. Ge bort en kärleksförklaring till naturen istället!
Ett medlemskap i Naturskyddsföreningen är inte bara en ovanligt klimatsmart och hänsynsfull gåva. Det är också en dunk i ryggen på alla som slåss för att skydda viktiga naturskogar, en high five till alla som fixar mer eko i butikerna och en viktig support till alla som peppar politiker att fatta gröna beslut. Men framförallt är det en kärleksförklaring till naturen. En alla hjärtans dag-present som är svår att toppa! Dessutom är det busenkelt – beställ på webben, skriv ut ett tjusigt gåvobevis, eller få det skickat med posten. Här kan du ge bort ett medlemskap: http://bit.ly/1eZYypv Här kan du bli medlem själv: http://bit.ly/1bRcgGW
 
 
Foto: Skippa rosorna idag. Ge bort en kärleksförklaring till naturen istället!

Ett medlemskap i Naturskyddsföreningen är inte bara en ovanligt klimatsmart och hänsynsfull gåva. Det är också en dunk i ryggen på alla som slåss för att skydda viktiga naturskogar, en high five till alla som fixar mer eko i butikerna och en viktig support till alla som peppar politiker att fatta gröna beslut.

Men framförallt är det en kärleksförklaring till naturen. En alla hjärtans dag-present som är svår att toppa! Dessutom är det busenkelt – beställ på webben, skriv ut ett tjusigt gåvobevis, eller få det skickat med posten.

Här kan du ge bort ett medlemskap: http://bit.ly/1eZYypv

Här kan du bli medlem själv: http://bit.ly/1bRcgGW

Och till dig som redan är medlem – stort och hjärtligt tack för allt bra vi kan göra tack vare dig!
 
 
WSPA
 
 
Foto: Har du vägarna förbi Motala på lördag? På Hallen ungdomscenter, Prästgatan 8 kl 18-22:00 anordnar Carina Herrera "En sång för världens djur", där allt överskott går till WSPA! Sideburn State och Anna uppträder, det blir lotter, ett musikquiz och chans att vinna priser.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0