Återanvändning

Att återbruka saker, tänka kreativt och komma upp med nya användningsområden är många gånger en central del i att leva ett enklare liv. Istället för att köpa nytt, se dig omkring - har du saker hemma du kan använda på annat sätt än du gör idag? Kan du hitta nya användningsområden för saker du kan få gratis, eller väldigt billigt på olika ställen?
 
 
Det här tycker jag är ett väldigt smart återanvändingssätt. Varför köpa nya dyra utemöbler när man med bara några lastpallar kan göra en så här bra loungedel
 
 
The Pallet Patio Day Bed ==> http://bit.ly/1e4MTbl
 
Igår kväll var jag på del tre av min kurs i vegetarsk matlagning (vi lagade fyra supergoda rätter med aubergine. Jag återkommer med lite recept till er i ett annat inlägg). Där pratade vi om just lastpallar. En av mina kurskamrater sökte fler, då hon behövde nio stycken till ett uteprojekt. Trer hade hon fått gratis av sin lokala pizzeria, liksom stora konservburkar för att plantera kryddväxter i.
 
 
Smart tänkt :) Jag ska nog prata med killarna på min pizzeria och se vad de har för saker där som jag kan hjälpa dem att bli av med :) För dem är det mest sopor, som de många gånger är enbart glada att bli av med.
 
 
Vilka är dina bästa återanvändningstips? Har du några bra ideér om alternativa användingsområden du kan dela med dig av?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken fin idé med lastpallarna! Och nu ska jag också gå till pizzerian och fråga efter stora plåtburkar, he he!
Tack igen för din blogg!

Kram / Hanna i Norrköping

Svar: Tack Hanna! Ja, visst är det bra att man kan fynda bland sådant som andra kallar för skräp :)
None None

2014-04-12 @ 13:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0