Årets julklapp

Jag hörde på TV imorse att årets julklapp i år är råsaftscentrifugen, som ligger helt i linje med det nya hälsotänket som många anammat. Jag har en råsaftscentrifug, som jag fick gratis när jag frågade om någon hade en som de inte använde. Vi var nyfikna att pröva och ville göra frukt- och grönsaksjuicer när vi skulle detoxa.
 
 
Och visst är den bra, men det går åt väldigt mycket frukt eller grönsaker för att bli ett glas. Det är många delar som ska rengöras efter användning, vilket gör att vi inte använt den så ofta som vi hade trott. Därför är jag glad över att jag inte köpt en, utan fått en gratis för att testa om det är något för oss.
 
 
 
Nånting som jag tycker borde bli årets julklapp är en brandvarnare och en brandsläckare till alla hushåll!. Jag måste erkänna att jag inte har en brandsläckare, men nu har jag sett en som är både snygg och praktisk.
 
 
 
En Firephant. En ny form av brandsläckare som har blivit prisbelönt.Släckaren har tilldelats designpriset "red dot:best of the best". Målet är att man ska tycka att den är så snygg att man vill ha den framme gärna fäst på väggen som en inredningsdetalj.
 
 
Den här vita tycker jag är snygg och den skulle jag kunna tänka mig att ha på väggen. Viktigt att tänka på brandsäkerheten såhär när det börjar bli dags för adventsljus (jag har en gång varit med om att det fattat eld i en ljusstake, som sedan spred sig till bordet. Otäckt!). Kolla brandvarnaren så att batterierna fungerar. Byt gärna i samband med att du tar fram adventssakerna varje år, så vet du att de fungerar. Ta iallafall för vana att kontrollera mins en gång om året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0