Mors Dag

Den här anvisning om hur man firar Mors Dag hittade jag på nätet :))
 
 
Direktiv för en dag som denna!
 
Riktigt så gick det inte till igår, men vi hade en jättehärlig dag - jag och dottern. Jag vaknade naturligtvis ganska tidigt, som vanligt, men vädret var strålande så jag och katterna började dagen lite lugnt i trädgården, plocka lite här ochj lite där.
 
När dottern vaknade fick hon fixa en god smoothie/glass till mig med bara nyttiga ingredienser; blåbär, hallon och sojamjölk. Sen tillbringade vi eftermiddagen i Göteborgs Central Park, Slottsskogen, på en filt, titta på människor, äta mer blåbär, kolla roliga saker på Facebook och bara njöt.
 
I Mors Dags-present fick jag en sak jag verkligen uppskattar, en DVD-kopia på filmer gjorda på dottern under hennes första år. Den ska vi se tillsammans så jag får vänta en vecka till, men det ska bli så roligt att se tolv, tretton år tillbaka i tiden. Jag fick även en fin blomma till trädgården.
 
På TV är det inte mycket som lockar, så vi ordnade med lite hemmamanikyr i köket tillsammans för att sedan avsluta dagen med ett TV-program jag faktiskt gillar; Partaj.
 
En lyckad Mors Dag! Kram till dig min mamma :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0