Dyra små älsklingar

Sedan i lördags har jag haft en stor oro i magen. Ägaren till kattpensionatet där jag lämnat två av mina sex katter för vår New York-resa ringde mig 03.30 på morgonen och berättade att en av katterna kräktes och åt inget. Hon fick läggas in på djursjukhuset med dropp i två dygn och vi åkte direkt från flygplatsen och hämtade henne.
 
 
 
 
Men tyvärr var det inte slut där. Det verkar som hon fått något smittsamt virus för senare samma dag började en annan katt kräkas, och efter att hon kräkts flera gånger under ytterligare ett dygn har hon också lagts in idag. Och nu har en tredje katt kräkts flera gånger idag, och om inte hon blir bättre snart måste hon också läggas in.
 
 
Ibland undrar jag hur allt funkar för jag har sex katter, fyra av dem har försäkring och de andra två har jag nytecknat försäkring på. Då är det två veckors karens innan försäkringen gäller för sjukdomar, och naturligtvis är det de två utan försäkring som nu har blivit sjuka.
 
 
Älskade, älskade djur! De ger så mycket glädje, men kan även ge så mycket oro och kan kosta rejält med pengar. Det är tur att jag inte lägger pengar på så mycket annat. I New York shoppade jag bara en enda sak till mig själv, och det var ett par färgade jeans. Jag har länge funderat på att köpa ett par, och när jag en dag tog på mig shorts på morgonen och sen när det började regna senare under dagen blev det alldeles för kallt så då passade jag på ;) Annars är det dottern som har fått shoppa lite när vi varit borta - lite kläder, några engelska böcker och en minnessak så vi har inte lagt så mycket pengar på shopping utan mer på mat och upplevelser, bla var vi på musikal.

Kommentarer
Postat av: Inger

Hoppas att katterna kryar på sig och att de snart blir friska igen.

2013-05-15 @ 22:45:58
Postat av: Åsa Andersson

Usch vad jobbigt det är när ens älskade djur inte mår bra, jag hoppas att de blir friska snart.
Stor kram / Åsa

2013-05-16 @ 05:49:52
Postat av: Anna

Hoppas att katterna kryar på sig. Ledsamt när de inte mår bra.
Kram kram

2013-05-16 @ 08:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0