Visualisera

Idag, och hela denna veckan, kommer jag att arbeta hårt med att visualisera mig själv på gården jag skrev om i förra veckan. För ett par år sedan skrev jag ner precis hur jag ville bo, hur det skulle ligga, vad jag skulle arbeta med där, vilka bitar som jag vill ska finnas där - och här har jag precis det jag visualiserade då framför mina fötter.
 
 
Nu gäller det bara att jobba stenhårt på nästa del - att det är mitt!!! Jag har en del nätverk som i sin tur har mycket kontakter, så förutom att förlita mig på turen :) så ska jag slänga ut lite krokar och se om det finns intresserade som vill investera eller vara delaktiga i verksamhet som kan drivas på gården (en del verksamheter finns ju redan, men jag har många tankar på hur man kan vidareutveckla vissa av dem samt lägga till nya delar)
 
 
Jag kommer också förstärka mitt rikedomsområde i min lägenhet på olika sätt, för detta hus ska bli mitt! I sommar kan jag se mig och dottern göra många olika aktiviteter där.
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej!

Hoppas verkligen att dina drömmar slår in. Underbart när man väl hittar rätt. Tänker på dig och visualiserar även ifrån Skåne hur huset blir ditt.

Lycka till!

Vårliga hälsningar

Caroline

2013-03-18 @ 15:55:06
Postat av: Monica

Vill bara önska dig ett stort Lycka Till! Håller tummarna för att din och din dotters dröm går i uppfyllelse.
Hälsningar Monica

2013-03-18 @ 19:13:28
Postat av: Anonym

Härligt ställe! Det låter så underbart att du att du verkligen tror på dina drömmar och gör vad du kan för att det ska bli så. Jag skulle bara titta, sucka och inse att det aldrig skulle gå. Det är väl just därför jag står och stampar på samma ställe.
Lycka till!!

2013-03-18 @ 20:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0