VILL HA!!!!!

Idag ska jag vara allt annat än måttlig :) Ända sedan jag upptäckte detta ställe för några år sedan har jag och dottern sagt att här vill vi bo varje gång vi varit här och nu såg jag att det är till salu!! Här finns ett litet boningshus, en bed and breakfastverksamhet, en lokal där det i nuläget är en butik med inredning och kläder och en restaurang/cafe med en underbar trädgård.
 
 
Den nätta summan för detta ställe är drygt sju miljoner! Så på vägen hem idag får jag köpa en Triss och åka till Nyhetsmorgon och skrapa fram lite mer pengar. Det lustiga är att jag har varit och tittat på detta ställe med tanken att hålla kurser här och även fått en offert från nuvarande ägare. Här skulle jag kunna driva mitt företag precis så som jag skulle vilja. Har någon en bra idé om hur man får fram ett antal miljoner får ni gärna lämna tips i kommentarerna ;))
 
 
Bild 1: 4 rum villa på Näsbergsvägen 22, Kungsbacka kommun Åsa - Vassbäck

Kommentarer
Postat av: Therese S

Åh, vilket ställe!
Låter som om det skulle passa dig som handsken...
Visualisera hårt och mycket och tro på att det händer så kanske det gör det... attraktionslagen eller vad det heter...
Jag tror på dig, kram o trevlig helg/Therese

2013-03-15 @ 17:38:21
Postat av: Carina S

Hej,jag har inga direkta tips om hur du skall få ihop 7 miljoner snabbt.Men om du har möjlighet att med hjälp av lån köpa stället så gör det.Ta chansen.Det värsta som kan hända är ju att du måste sälja.Kanske kan du kombinera med ditt hästintresse.

2013-03-16 @ 08:32:22
Postat av: Marie

Du kan väl dela med någon annan som har lämplig verksamhet? Silversmide, keramik, klädförsäljning? Ofta går man ihop med denna typ av verksamhet, för det ÄR mycket pengar! Är helt säker på att det går att genomföra! Annars skulle ingen klara sådant här! Du kan, säkert bättre än de flesta!
Marie (som du gjort trädgårdskonsultation hos)

2013-03-16 @ 12:26:54
Postat av: Kostologik - Mickan

Men så mysigt ställe!!! Hade jag några miljoner liggandes så skulle jag tänkt på att dela det med dig, men tyvärr är ju inte så fallet.... Håller tummarna för Nyhetsmorgon!!

2013-03-18 @ 08:09:11
URL: http://blogg.kostologik.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0