Göra ingenting

Idag var det min första lediga onsdag som det inte stod ridning på programmet. Hästarna har åkt på sommarbete och ska ha åtta sköna veckor med att bara strosa runt i hagen och äta gräs. Semester :)
 
 
Själv hade jag idag flera saker jag tänkt göra, bla städa, åka till IKEA och köpa hyllor plus lite andra saker. Istället har jag mest lallat runt hemma, klappat katter, läst lite, surfat, lagat mat, fixat med lite papper - ja mest bara tagit det lugnt. Men det var precis vad jag behövde. Igår var jag för första gången på länge riktigt, riktigt trött när klockan ringde på morgonen och det känns att en längre ledighet behöver både kropp och själ.
 
 
Men idag ska jag i alla fall ta mig in till stan tillsammans med dottern för att äta trerättersmiddag på restaurang. Igår hade hon skolavslutning och har också börjat sin sommarledighet. Efter första högstadieåret med mycket läxor och hårt arbete var hon nöjd med utdelningen - nio stycken A i betyg!!! Så ikväll ska vi fira ;)
 
 
Något jag har lärt mig är att ta tillvara på alla anledningar till att fira. På en utbildning jag gick för några år sedan sa dem att man alltid skulle ha en flaska bubbel på kylning att ta fram för att fira alla framgångar. En bra idé, men idag väljer vi en god middag istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0