Nya favoritbloggar

Jag har några bloggar som jag har följt i flera år. Jag har också några bloggar som jag har upptäckt helt nyligen, och som jag ibland undrar varför jag inte har börjat läsa tidigare.
 
 
En blogg som jag känt till länge, men inte tittat in till, förvånade mig då jag, lite fördomsfullt, mest handlade om matlagning, bakning och pyssla hemma. När jag väl började läsa bloggen var jag fast. Här har vi en tjej med många intressanta tankar, bra miljötänk, tankar kring politik och jämställdhet och hela tiden genomsyrar det som ligger mig varmt om hjärtat helheten i bloggen, nämligen att leva ett enklare liv, närmare naturen, med fokus på det som verkligen är viktivt i livet - nämligen Underbara Clara
 
 
 
Då hon har bloggat i många år finns det mycket gamla inlägg i arkivet att läsa sig igenom. En härlig sysselsättning så här i mellandagarna. Fyra dagar på raken har jag tillbringat till stor del i stallet, men idag har jag en hemmadag. Skönt.
 
 
En annan nyupptäckt blogg som jag tycker om att läsa är Malin Berghagens blogg.
 
 
 
 
Underbara, härliga Malin som har så fina tankar. Jag tycker om att läsa det hon skriver.
 
 
Båda dessa bloggar får mig att må bra, men de får mig också att tänka till, fundera på hur jag lever mitt liv, hur jag vill leva och vilka förändringar jag behöver göra för att nå dit. Jag gillar bloggar som inte bara stryker medhårs, utan som också får mig att tänka. Båda dessa har även skrivit två böcker var. Malins har jag läst, båda två och har en av dem i min bokhylla. Claras har jag inte läst, men nästa gång jag är på biblioteket ska jag titta efter dem.
 
 
Det blir mina två lästips för er som har många lediga timmar kvar innan jobben sparkar igång igen - både läsvärda bloggar och böcker :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0