Lycka

Jag tror att lycka kan vara många olika saker och kännas på olika sätt. En sorts lycka är att känna sig tillfreds och nöjd med sitt liv. Det gör jag. Idag lever jag mitt liv på ett sätt som får mig att må bra. Jag har fortfarande drömmar, och fler saker som jag vill uppnå, men just nu känner jag en oerhörd livsglädje.
 
 
Sen finns det den där lyckokänslan som kommer över en plötsligt. Under eftermiddagen idag kände jag just så. Jag låg på soffan, en ullpläd över benen, läste ett par böcker med innehåll som talade till mig och fick mig att må bra, en katt låg i knät och spann, dottern sjöng från köket där hon stått ett par timmar och bakade lussekatter som spred en underbar doft i huset. Då, just då, kände jag mig så oerhört rik och en starkt lyckokänsla spred sig i hela kroppen.
 
 
Jag hoppas att ni som läser här också hittar små guldkorn under julhelgen där ni tar er tid att känna efter när den där lyckokänslan kommer över en. Den kommer plötsligt, och det är inte de stora sakerna som får känslan att komma, utan ofta de där små stunderna. Så ta det lugnt i helgen och njut av glädjen och julfriden.
 
 
God Jul till er alla!
 
 
P.S Böckerna jag läste var dessa:
 
 
 
 
Året med Ernst. Jag gillar hans livsfilosofi och hans sätt att hitta skönhet och njutning i det lilla
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

God Jul och Gott Nytt År önskar Marie i Åkered!

Svar: Detsamma Marie :))
None None

2013-12-24 @ 17:19:25
Postat av: Åsa

Önskar dig en fortsatt god och lugn fortsättning på julen :)

2013-12-25 @ 04:11:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0