Höstfix

Denna helgen har varit perfekt för diverse höstfix. Alla sommarkläder har nu fått flytta upp på vinden och jag har tagit fram ullkoftorna. Igår sken solen så hela dagen tillbringades utomhus, häcken blev klippt för sista gången detta år (och dottern hjälpte till så det gick fort), höstblommor har planterats i krukan vid entrén men först blev det en långpromenad i solen till plantskolan för att köpa dem.Några fler höstblommor ska planteras i en kruka på baksidan som jag ser inifrån vardagsrummet och njuter av oavsett väder.
 
 
 
 
Hösten är också en perfekt tid att rensa hemma. Dagar som inte är så sköna att vara utomhus kan man gå igenom sina skåp och lådor hemma. Själv har jag återigen rensat en del och två kassar står i bilen och väntar på att få åka iväg till loppis. Det är lustigt det där med att rensa och hur man ser på sina saker. För varje rensning jag gör är det fler och fler saker som jag inser att jag klarar mig utan. Även om jag går igenom saker jag redan rensat bland vid ett par tillfällen hittar jag alltid nya saker som kan tas bort. Denna gången har de flesta krukor och vaser sorterats bort, då de sällan används.
 
 
Jag har också fallit för det där tänkesättet "kanvarabraattha" när det gäller tillbehör till bilen. Jag har i flera år kört omkring med en kasse med ett antal flaskor innehållandes bla startgas, punkteringslagning mm som stod kvar i min förra bil efter den förra ägaren. Min nuvarande bil har jag haft i fyra år, och förra bilen hade jag också ett antal år. Och ingen av dessa flaskor har någonsin blivit använda!! Men "braattha" ;) Så nu åker de iväg och jag får mer utrymme i bagaget.
 
 
Idag har jag också varit ute hela dagen då det var hopptävlingar på ridskolan och jag var funktionär som vanligt. Nu ska jag göra andra höstfavoriter; laga en god köttgryta, ta ett bad och se en film med dottern ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0