Attraktionslagen

Hur du får attraktionslagen att arbeta för dig:
 
 
1. Bli medveten om vad du tänker och känner. Dina tankar och dina känslor hänger ihop och väldigt ofta är det dina tankar som styr dina känslor.
 
 
2. Fokusera på vad du vill ha och låt bli att tänka på sådant du inte vill ha. Det är det du tänker på du drar till dig och om du tänker på sådant du inte vill ha så kommer du få mer av just det.
 
 
3. Använd affirmationer. Det är positiva fraser om vad du vill ha i livet
 
 
4. Visualisera. Skapa en tydlig bild av vad du vill ha.
 
 
5. Skapa en känsla där du känner att du redan befinner dig i den situationen du vill vara.
 
 
 
Alla dessa punkter hjälper dig att få det du vill ha i livet. De funkar bra var och en för sig men blir mycket mer kraftfulla om du använder alla tillsammans.
 
 

Kommentarer
Postat av: R

Vad lustigt, i helgen har jag läst lite om attraktionslagen. Jag har inte riktigt koll på vad det är. Och nu när jag går in och läser din blogg så handlar ditt inlägg om attraktionslagen! Jag vet inte om jag kan få det att fungera, men intressant är det! Det är en hel del som jag vantrivs med i mitt liv och det verkar bara bli värre o värre... så jag måste ju göra något fel! Jag får försöka testa dina tips och se om det händer något!? Det är inte så lätt att styra mina tankar, speciellt inte i situationer som jag är nervös och orolig i. Jag blir nervös och stressad i hela kroppen, hur jag än försöker tänka. Stressreaktionerna tar överhanden. Men något måste jag ändra på och det här med attraktionslagen låter ju fantastiskt om jag kan få det att fungera! :-)

2012-09-17 @ 22:44:05
Postat av: CrimsonAnna

Det behöver jag bli bättre på-att fokusera på jag vill ha, inte det jag inte vill ha. Bra att minnas är att hjärnan tar bort ordet "inte" i tankar.

2012-09-18 @ 11:21:13
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0