Våga vägra svart :)

Höstens mode i år är inte så murriga som de brukar vara, utan i år är det mer lysande färger vi ser i affärerna. Färger som safirblått, smaragdgrönt, ametistlila, rubinrött och spessartinsorange.
 
 
Tips på hur du använder färg:
 
 
 * Matcha färgerna med varandra, men gör det varsamt.
 
 
* Våga bära samma färg från topp till tå. Matcha kappan med byxor i samma färg, men bryt av med skor i en lite annan nyans. Att klä sig i samma färg från topp till tå gör också att du ser längre ut.
 
 
* Vill du få in mer färg i din garderob? Våga välja en stark färg på vinterkappan eller jackan, och frångå den vanliga svenska vintermunderingen med svart. Det ser så mörkt och trist ut när man ser sig omkring vintertid. Det är mycket mörka grå och svarta färger överallt. Själv har jag valt ljust rosa och vitt. En fd kollega till mig kom en dag i en dunjacka i ceriserosa som var från 80-talet. Vilken färgkick! Man blev glad bara av att se henne ;) Idag på lunchen gav jag en komplimang till en kollega då hon var så fin i sin kappa, både i form och i den kornblå färgen som passade hennes egna färger så bra :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0