Underbara oktober!!!

 
Åh, vad provocerande detta uttalande är för vissa har jag förstått :)) Häromdagen regnade det ute och var ganska mörkt. Vilket höstväder vi har fått, konstaterade en kollega. Ja, visst är det härligt sa jag, och fick väldigt konstiga blickar från de som stod nära.
 
 
Visst kan oktober vara grådisigt och regnigt, men för min del väger naturens explosion av färger upp den gråa himlen. Tänk att varje år blir jag alldeles överväldigad av alla toner av ockra, koppar, rost och kaskader av rött som finns runt omkring oss var vi än vänder oss. Jag är nog inte världens bästa bilförare när jag vill ta in allt det vackra runt omkring :)
 
 
 
 
Så här såg det tex ut i grannens trädgård när jag skulle åka iväg. Jag tyckte det var så fint med de gula löven på buskarna, alla löven på gräsmattan (man behöver inte alltid ha så bråttom med att kratta upp alla löv. De är vackra där de ligger) tillsammans med den sirliga järnsoffan.
 
 
 
 
I området där jag bor har de planterat alléer med någon typ av körsbärsträd, som jag avskyr sommartid då bären inte går att äta men gärna färgar av sig på allt de kommer i beröring med, men på våren när dessa rader av träd blommar är de helt magiska och även nu på hösten då de flammar i massor av olika färger. Då älskar jag dessa träd!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Yve

Visst är det häftigt.Jag som egentligen känner mig som en vår o sommar människa kom på mig själv häromdagen när jag gick ut för att hämta posten. En grå lite småregnig dag - vad härligt det är tänkte jag - och vad det luktar gott om hösten, sen stod jag en kort stund på garageuppfarten o bara njöt. Kram

2012-10-23 @ 22:51:55
Postat av: CrimsonAnna

Det jag kan tycka om med gråa höstdagar är att de uppmuntrar till att vila sinnet. Att samla och bearbeta intrycken.

2012-10-24 @ 10:16:29
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0