Ta tag i surdegar

En gråtung regnig dag som idag passar det perfekt med inomhussysslor. Ta tag i de där surdegarna som har legat lite för länge utan att bli gjorda. Det har jag gjort idag, och känner mig väldigt nöjd ;)
 
 
 
Jag hade en del sygrejor som blivit liggande väldigt länge. Ibland har jag en tendens att skjuta upp saker länge bara för att det känns jobbigt att sätta igång med dem, särskilt sådan som kräver en del förberedelse, men idag har jag lagat en del kläder som gått sönder, lagt upp gardiner och lite annat. När jag väl är klar undrar jag över varför jag skjutit upp det så länge. Det tar mycket längre tid när jag tänker på det, än vad det faktiskt tar när jag väl gör det ;)

Kommentarer
Postat av: Monica

Läser din blogg varje dag och du skriver så klokt om allt det som ligger mig varmt om hjärtat. Ser fram mot varje nytt inlägg. Trevlig helg!

Svar: Tack! Jag blir så glad varje gång jag får respons från er läsare om vad ni tycker om min blogg ;))
None None

2012-10-20 @ 20:26:45
Postat av: Carola

Hej! Känner så väl igen mig i det du skriver. När jag väl tar tag i surdegarna så går det mycket fortare än jag trott. Men det är så lätt att skjuta upp.
Följer din blogg varje dag och gillar mycket det du skriver om!

Svar: Visst är det märkligt hur mycket tid det tar i huvudet, men så lite tid det tar när man gör det :) Och att man fortsätter att göra det om och om igen i huvudet, men ändå skjuter upp det. Tack för dina vänliga ord! Kram
None None

2012-10-21 @ 00:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0