Höst i skogen

Bokskogen vid Klintarna i analkande höstskrud.
 
 
Alla årstider är vackra, men jag undrar om inte den här är den allra vackraste. I morse var det så kallt att jag för första gången fick skrapa rutorna innan jag åkte iväg till stallet. Onsdag morgnar de senaste veckorna har det regnat, eller regnet har hängt i luften, men idag strålade solen från en klarblå himmel och det var lagom kallt i luften. då hade vår ridlärare lovat att vi skulle rida ut i skogen, vilket vi gjorde idag. Vilken känsla att galoppera fram i skogen klädd i höstskrud. Men det kunde ha gått illa på slutet, då en lös rottweiler sprang ut från skogen och började försöka nafsa hästen som var sist i ledet, men det gick bra sån tur var.
 
 
Efter ridturen fikade vi som vanligt, och idag hade jag köpt med mig fika. Det brukar bli en andra frukost med bröd och pålägg, men mina absoluta favoritkakor, och de enda jag skulle behöva för all framtid är cheesecake, kladdkaka och morotskaka. Finns någon av dem när jag ska fika väljer jag alltid någon av dem. Är det någon som har några bra recept på dessa får ni gärna dela med er ;)
 
 
Efter en varm dusch är jag sugen på att gå ut i trädgården och höstpysla, kratta löv och mysa. Synd att jag inte har en större trädgård :) Men i helgen var jag och tittade på detta hus:
 
Framsida
 
 
 
 
Entré och vardagsrum
 
Kök med matplats
 
 
 
WC/dusch med tvättmaskin och torkskåp

Kommentarer
Postat av: Irene

Om det gick skulle jag gärna skicka ner 1500 kvadrat tomt till Dig :-)
/ En som krattar lite varje dag... tar aldrig slut ;-)

2012-10-11 @ 15:18:37
URL: http://fengshuiblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0