Onödiga saker?

Jag sitter och betalar månadens räkningar och börjar fundera kring onödiga saker. När jag ser min telefonräkning börjar jag fundera om det kanske är dags att sluta ha en fast telefon ;)
 
 
 
 
 
Detta är min totala telefonräkning, från juni ;) 68 kr i samtalsavgifter och 19 kr i aviavgift gör att det börjar kännas rätt så onödigt med en fast telefon så lite som jag ringer numera.
 
 
En annan sak jag har hemma som vid första anblick kan kännas helt onödig, men som vi använder ofta och som jag uppskattar varje gång är denna:
 
 
 
En Texmex skål för tacos :) Det kan kännas som en helt onödig pryl, men vi äter tacos relativt ofta och när man äter tacos är det många saker som ska hackas och läggas i små skålar. Innan jag fick denna i present letade jag alltid efter tillräckligt många rena skålar för alla olika ingredienser, men det behöver jag aldrig göra längre. När vi ska äta tar jag bara fram denna och kan dessutom få fram alla saker på bordet på en och samma gång. Jag är lika glad och tacksam varje gång.Superbra ;)
 
 
Så ibland kan vissa till synes onödiga saker förgylla livet på ett oväntat sätt

Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

Hej från Dalsland//

Svar: Hej Jeanette! Hoppas du får en trevlig helg :) Första advent och julmarknader. Mysigt
None None

2012-11-30 @ 15:18:37
URL: http://jeanettish.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0