Julklappar

Idag har jag i all enkelhet klickat hem de första julklapparna. Tänk vad lätt det är nuförtiden. Slippa ge sig ut i affärerna och trängas med andra julshoppare, som ofta är stressade och inte alls så där julvänliga och mysiga. Slippa stå i kö och svettas med tjocka vinterkläder för att till slut komma fram till en irriterad expedit. Slippa utsättas för alla intryck, och allt som affärerna vill få oss att känna att vi bara måste ha såhär till jul.
 
 
Istället sitter jag här framför datorn, hostar och snörvlar då jag blivit förkyld, och klickar hem precis de sakerna jag är ute efter, inte mer och känner mig rätt nöjd.
 
 
 
Även om jag förespråkar en enklare jul vill jag ändå ge några gåvor, men det är inte själva sakerna som är huvudfokus för mig när det gäller julen. Numera tycker jag inte ens om att planlöst gå runt i affärer och se om jag hittar något utan att riktigt veta vad jag letar efter. Nej, då är det bättre att veta vad jag ska köpa, göra inköpen på ett enkelt och snabbt sätt och sen - voilá. Klar! Och sen har jag massor av tid till att njuta av annat ;)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej!

Vill bara berätta hur mycket jag uppskattar din blogg :) Jag kommenterar ytterst sällan tyvärr men jag läser din blogg varje dag och tar till mig allt tänkvärt du skriver om. Fortsätt som du gör :)

Med vänlig hälsning Åsa

2012-11-23 @ 15:15:52
Postat av: Ulla

Hej!
Jag kan bara hålla med i allt som Åsa skriver!Din blogg inspirerar och manar till eftertanke.
Och jag har tänkt precis som du med julklapparna.Stressfritt, och så blir det inte så mycket "onödigt" handlat heller. Jag försöker att inte drabbas av julstress, utan ser den här tiden fram till jul som en riktig "mystid" istället.
Ulla

2012-11-23 @ 19:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0