Storshopparna ;)

ÄNTLIGEN fungerar mitt internet igen!! :)))


Igår var jag på stan med en kompis. Hon frågade om vi skulle ses och äta lunch och gå en sväng på stan, då det var så länge sen hon var där. Det lät trevligt tyckte jag och tackade ja. Jag är också väldigt sällan på stan, och hade några ärenden att göra bla reklamera en sak jag köpte för ett tag sedan som gick sönder nästan direkt.


Så glada i hågen möttes vi upp, bestämde oss för att börja med att äta då vi var hungriga. Blev sittande på fiket och pratade rätt länge. Sen skulle vi gå ut på stan. Vart vill du gå frågade hon. Ingen aning svarade jag, mer än att jag ska in i affären rätt över gatan för att reklamera. Sen stod vi helt rådvilla och visste inte vart vi skulle gå. Jag skulle inte shoppa något, och hon ville inte heller handla eller gå i affärer, men till slut blev det några inköp av förbrukningsvaror för henne: skosnören och ett par strumpbyxor ;)) Under tiden pratade vi om hur samhället idag lockar till konsumtion hela tiden och hur man när man tagit sig ur den shoppingkarusellen nästan blir illamående av allt som butikerna visar upp. Sånt överflöd! Och när man sällan är på stan blir det så många intryck så vi bestämde oss ganska snart för att vi var klara med stan.


Men jag gjorde faktist ett inköp igår, på ett annat ställe, en maskrosupptagare :)


Och jag måste säga att jag blev faktiskt nästan lite kär i den här manicken. När jag kom hem gick jag loss på maskrosorna på framsidan, och de är många, som jag tidigare år försökt gräva upp med stora sår i handflatan som följd. Nu gick det hur snabbt, enkelt och smärtfritt som helst. Det var tom riktigt roligt så jag försökte hitta fler att dra upp, och allt annat ogräs följde med av bara farten :)


Kommentarer
Postat av: Carina S

Oj en såndär maskrosupptagare det vore något för mig.Vår gräsmatta är mer gul än grön.

2012-05-09 @ 22:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0