En aktiv helg

Oj, vad jag har hunnit med mycket denna helgen ;)


I fredags började jag måla om hemma. Efter tolv år i samma bostad börjar alla rum vara i behov av uppfräschning, och alla rum ska målas. Jag började i badrummet som nu är vitt och fräscht.


I lördags uppträdde dottern på Vårfest, och naturligtvis var jag där och hejade på henne, för att sedan avsluta med en god fika i stallet. På eftermiddagen hann jag även med att träffa en vän några timmar för att sedan ta det lugnt hemma med katterna.


Idag hade jag tänkt fortsätta målningen, men vädret var så fint att jag har jobbat i trädgården hela dagen istället. Jag har investerat i något jag tänkt köpa länge, men inte blivit av - en uppladdningsbar häcksax :) Jag har häck både på framsidan och på baksidan, som ska klippas ett par gånger per säsong. I alla år har jag envisats med en manuell häcksax när alla grannar har kört med elektrisk. Tungt har det varit, men jag har alltid sagt att det är bra armträning, men förra året orkade jag helt enkelt inte längre, och min häck såg väldigt tråkig ut. Men nu har den klippts rejält, och föryngrats, så i år kommer trädgården bli fin :)


Något jag däremot inte har gjort särskilt mycket i helgen är att se på TV. I fredags såg jag en gammal favoritfilm, och det är roligt att se att den fortfarande håller (förutom kläder och frisyrer isåfall :)) Varje söndag tvättar jag sängkläder och handdukar, för det är så skönt att avsluta helgen med att lägga sig i nybäddad säng, så nu ska jag ta en välbehövlig dusch, göra något gott att äta och sen slappa några timmar i soffan och se ytterligare en film. Idag känns det som en skön avslutning på helgen.


Jag märker att bloggen blivit lite lidande de sista veckorna, av olika skäl, och bloggar bör uppdateras ofta, och jag har tappat en tredjedel av mina läsare, vilket är tråkigt, men ibland kommer livet emellan.


Ha en skön söndagkväll ;))

Kommentarer
Postat av: Yve

Jag är kvar och ser som alltid fram emot dina inlägg.Förstår att livet kommer emellan ibland,det gör det för oss alla, och så får det vara.Kram

2012-05-07 @ 08:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0