Regn, regn, regn....

För att se det från den positiva sidan behöver jag iallafall inte fundera på om jag behöver gå ut och vattna i trädgården ;))
 
 
I morse hörde jag väderpresentatören säga att i vissa delar av Sveriga har detta varit den regnigaste juni någonsin. Kanske trist om man har semester och ger inte så mycket sommarkänsla. Men, det är perfekt väder för att få mycket gjort inomhus, kanske börja rensa!
 
 
Rensa i källaren, förrådet, vindsskrubben, klädkammare, köksskåpen - sådana ställen som man kanske inte tittar i så ofta, och inte heller rensar så ofta. Sådana saker passar perfekt att göra en regnig dag, för att sedan avsluta rensandet med att sortera sakerna snyggt och göra det lätt att hitta, sen baka en god kaka och njuta framför en film ;))
 
 
Så tillbringar gärna jag regniga dagar!

Kommentarer
Postat av: Rosita

Ja det är inte så dumt faktiskt att passa på att rensa när det regnar! Jag har semester nu och tänkte försöka rensa en hel del.

Tack för ditt svar tidigare! Du är väldigt duktig på att rensa, jag får kämpa ordentligt med att besluta vad jag ska rensa bort... Men jag ska inte ge upp, har faktiskt rensat en hel del sista tiden. Det känns befriande för varje kasse med prylar jag skänker bort eller kastar.

Tack för en positiv och härlig blogg!

Svar: Visst är det en befrielse att bli av med saker som man ändå inte använder, och när man väl har känt den känslan går det lättare och lättare att göra sig av med saker, så du är på rätt väg ;)) Lycka till med rensandet!
None None

2012-07-01 @ 11:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0