Morgonpromenad

Jag tycker det är skönt att gå ut tidigt på morgonen, när de allra flesta ligger och sover. Det är tyst, lugnt och en härlig känsla. Idag gick jag ut med en av katterna i koppel i drygt en timme. När andra människor började vakna, speciellt småbarnsföräldrar med sina små på lekplatserna, var det dags för oss att gå hem och göra frukost.
 
 
 
 
Ljuset ute är annorlunda på morgonen, vilket jag gillar. Kröp upp i kökssoffan med min frukost och njöt av utsikten mot gården. Njuter också av att ha den dag där jag inte har något inbokat, och att det är första dagen på min semester.
 
 
Kom på att trots att jag har skogen precis utanför dörren har jag inte varit där sedan min hund dog, och med honom tog jag en promenad i skogen varje dag. Så idag blir det nog en skogspromenad, sen ska jag kanske sätta ihop mina nya trädgårdsmöbler (sålde de andra då de inte passade i min trädgård), kanske bege mig till plantskolan för att köpa lite växter. Försommaren har varit såpass tråkig vädermässigt att jag har inte planterat några blommor än. Sen är det nog dags för en fika, och idag är jag sugen på blåbärspaj :))
 
 
Eller så gör jag något helt annat ;) Ljuvligt med en dag som ligger helt öppen framför mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0