Glad Midsommar

Jag önskar er alla läsare en glad midsommar. En fin midsommarkrans skulle jag gärna vilja ha, men de brukar inte bli så bra när jag binder dom själv :))
 
 
Det finns färdiga att köpa som är väldigt fina, men det är emot mina principer, så det blir väl en lite halvful, orund och spretig om det blir någon alls.
 
 
Morgonen har startats med en lång morgonpromenad med en av mina katter, som inte funkar ihop med de andra, så hon får gå ut i koppel och de andra stanna hemma. Efter det blev det en första frukost med lite vaniljyoghurt med färska, svenska jordgubbar. En andra frukost äts när dottern vaknar, och då ska vi baka scones.
 
 
Hur firar ni midsommar? Blir det dans runt stången med smågrodorna, eller firar ni på något annat sätt? Vi har ännu inte bestämt vad vi ska göra. Enligt väderprognosen bor jag i det bältet som ska få regn idag, men än så länge strålar solen.
 
 
Oavsett vad ni har för väder hoppas jag att ni alla får en härlig midsommar, även om du skulle välja att strunta i midsommartraditionerna och välja att ligga inne på soffan och läsa en bok ;))
 
 
 
 
Hade jag haft ett sånt här fint växthus (som jag i mina drömmar har när jag hittar rätt hus) så hade jag gärna dukat upp så här fint och bjudit över några vänner på midsommarmat ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Rosita

Tack det samma! Ha en riktigt härlig Midsommar! Själv ska jag åka till mammas stuga och så ska vi grilla lite. Vädret är jättehärligt! :-)

2012-06-22 @ 10:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0