En härlig rensardag

Med tre ledig dagar i rad, och en lugn midsommarafton och således pigg idag, har jag ägnat dagen åt att rensa. Det är ytterligare en sak som vissa tycker är konstigt, men jag älskar att rensa, sortera, organisera ;)
 
 
Så idag har jag tagit tag i vindsförrådet, burit ner delar av en möbel som ska sättas ihop och säljas, travar med kopior från psykologutbildningen mm. Visade mitt förråd för en vän, och hans kommentar var att det var ju tomt, vilket ju inte är helt sant, men stora tomma ytor är det nu. Jag har två låga hyllor med kartonger som bla innehåller julsaker, en hög hylla där jag förvarar vinterstövlar och lite annat, ett skåp och en klädstång som fanns där när jag flyttade in. En del saker förvarar jag där som jag ska skänka som julklappar till behövande barn till jul. Så skönt att ha gott om utrymme.
 
 
Jag har också rensat och grejat en del i lägenheten, och nu åker ytterligare några böcker från min lilla bokhylla till loppis.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

älskar att rensa. håller nästan på litegrann hela tiden :)

2012-06-23 @ 20:16:53
URL: http://jeanettish.blogspot.se
Postat av: balansilivet

Visst är det härligt! Och när jag rensar kan jag ibland hitta nya användningsområden för saker som bara legat, och därmed slippa nya inköp ;)

2012-06-25 @ 09:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0