Utrensat

Det stora samtalsämnet bland många de senaste veckorna är vädret, det dåliga sommarvädret. Visst är det inte så varmt som det brukar vara i juli, och jag har bara legat på stranden en dag, och inte varit i närheten av att bada, men jag tycker ändå att det är ganska sköna dagar. Solen skiner, även om temperaturen inte är så hög, vilket gör att det är skönt att vara utomhus och göra saker utan att bli så trött som man lätt blir av värme. Samtidigt är det lättare att välja att göra saker inomhus utan att få dåligt samvete när vädret inte är toppen.
 
 
 
Idag har jag verkligen haft en yindag, legat på soffan och läst ut boken jag började på igår och har plockat fram en ny bok jag ska läsa ikväll. Där emellan har jag passat på att rensa lite, igen ;)))
 
 
 
Den här gången åker bla detta ut; en filt i en färg jag inte gillar, en blommig klänning plus en kjol jag nästan aldrig använde, boken jag läste igår samt en bok jag börjat på men inte fastnade för. I garderoben hänger några Odd Molly-kläder jag tröttnat på som ska fotograferas och läggas ut på Tradera.
 
 
Det enda som kommit in den senaste veckan är en jättefin svart tunika från Bloomingville jag fick i present när vi var på Hönö häromdagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0