Härliga dagar

Som ni märkt har jag tagit en paus från bloggen i några dagar. Min andra semestervecka fick jag besök i några dagar, så vi har haft fullt upp med att njuta av utflykter runt om i Göteborg. Torsdagen tillbringade vi hela dagen på vackra Hönö, åt äkta Hönökaka, som är något helt annat än det man kan köpa i affären, bakade i vedeldad ugn, kikade runt i affärer, åt glass och bara njöt.
 
 
 
Igår var vi i Skara hela dagen då det var dags för avslutningsshow på dotterns singer-songwriterkurs. Åh, vad duktiga de var. Ett gäng ungdomar, 13-17 år, som framförde låtar de skrivit själva. Mycket talang!
 
 
 
Så med flera dagar av umgänge, utomhusvistelse i sol och blåst dvs dagar av yangaktiviteter är det i dag dags för en dag i stillhet och vara ensam. Jag behöver yin som balans. Jag börjar med några timmar i tvättstugan för med gäster och dottern på läger har alla mina lakan och handdukar använts ;) De är ju inte så många numera efter mina rensningar.

Kommentarer
Postat av: CrimsonAnna

Bra skrivet med yin som balans. Jag har de senaste dagarna insett att jag är en person för vilken ställtiden, dvs. övergången mellan saker, t.ex. att vara hemma och på jobbet, är mycket viktig.

Att fixa tvätten är mer rogivande än många tror. Jag har börjat semestern idag-med att stryka några dukar som hängde framme på tork.

Svar: Javisst kan både tvätt, strykning och städning vara avkopplande. Allt beror på vilken inställning man har ;)
None None

2012-07-15 @ 11:22:30
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0