En härlig semester

Det har varit lite stiltje här på bloggen några dagar, för vi har haft så underbart fint sommarväder denna veckan, och då har jag mest varit utomhus och datorn har fått lite sommarvila ;)


Nu är min semester nästan slut, och på måndag börjar jobbet igen, men när jag tänker på denna semester har jag haft fyra underbara veckor.


Jag har bla läst en hel del böcker och en bok jag hittade i bokhyllan, som jag köpte för flera år sedan men inte kommit mig för att läsa förrän nu är Ett smartare sätt att leva av Dianna Boohner. Jag vet inte varför det inte blivit av att läsa den tidigare, för det är en riktig pärla till bok. Den är skriven av en tjej som gick in i väggen på 90-talet och som har skrivit en bok om att få balans både på jobbet och hemma. Den är fylld av härliga tips och inspiration. Ett kapitel heter "Ta riktiga, vilsamma semestrar och minisemestrar" och där hittade jag ett citat som jag gillade. (Tyvärr finns boken bara på engelska hos adlibris, men kanske finns att hitta på antikvariat)
 
Ett smartare sätt att leva (kartonnage)



"Förra året hittade vi en semesterort som är lätt att ta sig till, bekväm och avkopplande. Den är skräddarsydd för vår budget och man slipper klä upp sig. Det kallas vardagsrummet".


Precis en sådan semester har jag haft i år. Jag har utgått från mitt hem, och sovit hemma alla nätter. Sedan har jag gjort utflykter i närområdet, varit på stranden, haft besök, umgåtts med dottern, läst böcker, pysslat hemma, grejat i trädgården - ja en otroligt skön och avkopplande semester som dessutom inte har kostat mer än några uteluncher, några besök på glasscafeét och någon restaurangmiddag ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0