Attraktionslagen

Igår när jag skulle gå ut i vår fina skog på promenad gick jag först över ängen. Jag gick och tänkte att jag hade velat rida ut i skogen en sån härlig dag som vi hade igår. En bit bort ligger ett stall så jag bestämde mig för att gå upp till stallet efter promenaden och höra mig för om det fanns någon som var intresserad av att ha en medryttare på sin häst.
 
 
Jag hann bara gå några meter in i skogen så möter jag en liten tjej på en ponny med sin mamma. Jag stannade och frågade dom om de hade sin häst i stallet och om de visste någon som ville ha en medryttare. Då visade det sig att de hade tre hästar, i olika storlekar, och att de faktiskt behövde ha en medryttare på D-ponnyn och på den stora hästen. Idag åker dom på sommarbete men efter det ska jag provrida och kanske bli medryttare på en av dom. Det tog inte lång tid från det att jag skickade ut tanken i rymden som den infriades ;))
 
 
 
 
Hästen är något större än denna, men visst är den söt den lilla minihästen ;))
 
 
Är det någon mer än jag som ägnar en regnig söndagsförmiddag med att städa? Nu luktar det gott i hela hemmet. Ville gärna bädda rent i sängen också och gick ut till tvättstugan för att se om det fanns någon tid ledig. Det brukar sällan finnas någon ledig tid på flera dagar, men idag fanns det en tid, kl 13 som passade mig perfekt. Sen var det bara dags för mig själv att bli ren. Ett riktigt träningspass att städa ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0