Fullträff

För några veckor sedan fick jag ett mail från Linas Matkasse, då vi pausat våra kassar rätt så länge (mest för att dottern inte gillade maten). Men denna gången såg veckomenyn god ut, plus att vi skulle få en fruktkasse gratis om vi bokade en matkasse.


 

Dottern knorrade när jag talade om att jag aktiverat Linas Matkasse igen, men oj vilken god matvecka vi har haft. Vi började med två thailändska rätter - först limeströsslad lax med en sås av kokosmjölk, ingefära, vitlök, sambal oelek, lime som var supergod (en portion finns kvar i frysen som jag kan äta denna vecka) och sedan kyckling med jordnötssås, som dottern tyckte var så god så vi gjorde samma rätt en gång till i helgen.

 

Båda dessa rätter var riktigt goda och gick verkligen hem hos oss. Sen följde en rätt som visserligen var god, men lite lam efter de två thailändska, köttfärslimpa med kokt potatis och steklök. Veckan avslutades med en god köttgryta med krossad tomat, timja och apelsin. Idag gjorde jag den vegetariska rätten, som dottern helst ville slippa, och jag måste erkänna att denna veckan var varenda rätt en fullpoängare. Idag åt jag ugnsrostade grönsaker med fetaost och en sallad på kronärtskocka, tomat och salladslök. Mmmm, så gott och en portion blir morgondagens lunch ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0