Förebilder

Att arbeta med symboler för att manifestera det man vill uppnå eller ha mer av i livet, att använda Attraktionslagen helt enkelt, är något som man också använder inom Feng Shui.


Baguan är uppdelad på åtta olika områden, som tillsammans bildar den nionde - Helhet och balans. Dessa åtta områden är Välstånd/Rikedom, Framgång, Kärlek/Relationer, Familjerelationer/Hälsa, Kreativitet/Barn, Kunskap/Självkännedom, Livsväg/Karriär, Stöd i livet/Vägledning.


Är det något av dessa områden som du inte är helt nöjd med? Om det finns mycket skräp samlat inom ett visst område i hemmet påverkar det även det området i livet, så en start är, som alltid, att börja rensa. Är det något område du vill ska förbättras kan du använda symboler för att stärka just det området.


Om det tex är mer välstånd du vill ha kan du använda symboler för välstånd - en välmående växt tex penningblad, en välfylld fruktskål eller något som för dig symboliserar lyx och välstånd. Inom Feng Shui är välstånd inte enbart pengar, utan det kan handla om god hälsa, vänner - ett gott liv helt enkelt.


Är det inom området relationer du vill förstärka kan du använda parsymboler, tänk tvåsamhet - två kuddar, två nattduksbord, två ljus, en tavla med två personer osv. Detta kan du göra oavsett om du är singel och vill träffa någon, eller om du redan har en relation du vill förstärka.


Stöd i livet/Vägledning handlar om att få det stöd vi behöver i livet, kanske i form av mentorer eller av förebilder. Jag hörde precis ett bra exempel på detta. Småkronorna vann precis VM-guld i hockey, och i en intervju berättade de att de hade en bild av Mats Sundin i omklädningsrummet. Mats Sundin har varit med och vunnit tre VM-guld och ett OS-guld med Tre Kronor. En bra förebild som säkert hjälpte dem på vägen mot sitt VM-guld ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0